contohbisnis.com

wong salah ora gelem ngaku salah

aku tak sing ngalah trimo mundur timbang loro ati tak oyako wong kowe wis lali ora bakal bali paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni jebule janjimu, jebule sumpahmu ra biso digugu wong salah ora gelem ngaku salah suwe-suwe sopo wonge sing betah mripatku uwis ngerti sak nyatane kowe selak golek menangmu dewe tak […]

Back to top