contohbisnis.com

wong salah ora gelem ngaku salah

aku tak sing ngalah
trimo mundur timbang loro ati
tak oyako wong kowe wis lali
ora bakal bali

paribasan awak
urip kari balong lilo tak lakoni
jebule janjimu, jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari jebul thukule
malah suket teki

paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni
jebule janjimu, jebule sumpahmu ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah, suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane, kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul thukule malah suket teki

wong salah ora gelem ngaku salah, suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane, kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul thukule malah suket teki
oh tak tandur pari jebul thukule malah suket teki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top